Oscar House

Background:

Serviciile noastre

Nunta, botezul, aniversarile, sunt printre cele mai importante evenimente din viata unui om. Si in aceasta privinta va stam la dispozitie. Restaurantul Oscar House Ploiesti organizeaza evenimente de orice fel (atat nunti, botezuri etc, cat si parastase) menite sa va ofere un ambient placut, mancare delicioasa si servire rapida.

La Oscar House clientii sunt pe primul loc. Pentru acestia ne straduim in fiecare zi sa preparam cele mai bune preparate culinare, meniul zilei, pentru le servi proaspete si aburinde in restaurant, pe terasa sau la domiciliu.

Restaurantul Oscar House, pune la dispozitia oaspetilor doua sali de evenimente:
Parter - restaurant cu o capacitate de 70 de locuri;
Etaj - restaurant cu o capacitate de 140 de locuri.

Restaurantul Oscar House reprezinta alegerea perfecta pentru organizarea unui eveniment privat sau corporate, plin de rafinament, bucurie si culoare.

Restaurant Ploiesti

restaurant Ploiesti
Oferta este variata de la un meniu zilnic, la cele mai rafinate preparate precum piept de pui imperial, tigai picante, mistret oscar, scoici la tigaie, salata din fructe de mare sau deserturi delicioase.

Nunti Ploiesti

nunti ploiesti
Nunta este un moment important si totodata un eveniment care cuprinde o serie de schimbari si reuneste multe emotii. In ceea ce priveste organizarea stim cat de greu este sa gasesti locatia perfecta, tortul cel mai gustos, florile si decoratiunile potrivite pentru a avea o NUNTA CA-N POVESTI!

Evenimente Ploiesti

evenimente ploiesti
Lansari de produse, dineuri, receptii, petreceri, conferinte si orice alte tipuri de evenimente business se pot gazdui si organiza la cel mai inalt nivel de catre echipa noastra, Restaurantul Oscar House Ploiesti putand fi special amenajat pentru organizare evenimente corporate. Atunci cand aveti nevoie sa organizati o conferinta intr-o locatie speciala care sa acomdeze numarul de participanti dorit si un restaurant cu bufet suedez si meniuri proaspete, de calitate, noi suntem pregatiti.

Botez Ploiesti

botez ploiesti
Nimic nu se compara cu fericirea si binecuvantarea aducerii pe lume a unui bebelus. Botezul ingerasului marcheaza inceputul vietii sale de crestin si de aceea acest moment trebuie planificat cu grija deosebita de dumneavoastra, parintii.