Oscar House

Background:

Catering Ploiesti

Cum timpul este pretios pentru toti, noi va oferim solutia pentru personalul dumneavoastra care lucreaza in cadrul firmei sau pe santier. La momentul si locatia aleasa de dumneavoastra noi livram masa de pranz si astfel se elimina timpul pierdut atat pentru angajator cat si pentru angajati.

Meniul zilnic poate fi convenit in prealabil sau poate fi meniul saptamanal propus de catre societatea noastra. Pentru o alimentatie rationala meniul pentru masa de pranz este unul divers si contine mancaruri pe baza de carne, vegetale, lactate, dietetice, produse de panificatie - patiserie si bauturi racoritoare.

Serviciul de catering zilnic asigura ambalarea preparatelor in caserole aseptice si tacamuri de unica folosinta, paine alba, chifla alba, chifla multicereal efectuand transportul la sediul firmei dumneavoastra in Ploiesti sau in apropiere la ora stabilita.

Catering Evenimente Ploiesti

Prin Serviciul de Catering Evenimente oferilrt de societatea noastra, evenimentele organizate de dumneavoastra pot avea succes deplin. Dumneavoastra va trebui sa fiti o gazda joviala, sa va simtiti bine, deoarece noi ne vom ocupa si vom stapani toate detaliile evenimentului.

Daca optati pentru bufet suedez, aveti avantajul ca felurile de mancare pot fi preparate din timp si asezate frumos pe masa, de unde fiecare serveste ce i se pare mai apetisant. Va stam la dispozitie cu numeroase meniuri potrivite pentru bufet suedez, cu care va veti impresiona invitatii, oferindu-le o masa de neuitat.

Platouri

Platou Evenimente
Platou Evenimente
Platou Evenimente
Platou Evenimente